A Good Person este noul film scris si regizat de actorul Zach Braff (Garden State), o drama intensa si emotionanta care se bucura de doua interpretari magnifice: Morgan Freeman si Florence Pugh!

In urma unui accident fatal, care a a luat viata viitoarei sale cumnate, lumea lui Allison (Florence Pugh) este complet data peste cap. Aceasta va dezvolta o relatie surprinzatoate si duioasa cu barbatul care trebuia sa ii devina socru, Daniel (Morgan Freeman), care incearca sa isi creasca nepoata adolescenta. Molly Shannon, Celeste O’Connor, Zoe Lister-Jones si Chinaza Uche intregesc distributia.

A Good Person va avea premiera pe 31 martie 2023.

Bazat pe romanul scris de Miriam Toews, Women Talking reprezinta cel de-al treilea lungmetraj scris si regizat de cineasta canadiana Sarah Polley. Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand, Judith Ivey si Sheila McCarthy dezbat pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a scapa din izolata comunitate religioasa, plina de abuzuri sexuale, din care fac parte.

Women Talking va fi lansat de United Artists Releasing pe 25 decembrie 2022.

The Whale este cel mai recent film al cineastului Darren Aronofsky, bazat pe piesa de teatru din 2012 scrisa de Samuel D. Hunter. Majoritatea criticilor lauda interpretarea protagonistului Brendan Fraser, asa ca de abia astept sa vad acest film!

A24 va lansa The Whale pe 21 decembrie 2022.

Adaptarea romanului din 2006, scris de Louis Bayard, The Pale Blue Eye este un crime horror plin de mister scris si Scott Cooper (Antlers). Plasat in iarna anului 1830, la academia militara din West Point, New York, filmul prezinta o crima oribila – un tanar cadet este gasit spanzurat, cu inima scoasa. Institutia decida sa apeleze, in mod discret, la un fost detectiv specializat in cazuri de crima, Gus Landor (Christian Bale). Acesta va fi ajutat de un tanar cadet inteligent, pe numele de Edgar Allan Poe, cei doi formand o echipa neasteptat de eficienta.

The Pale Blue Eye va fi lansat de Netflix pe 6 ianuarie 2023.

Lionsgate a lansat in sfarsit trailer-ul oficial al noului thriller psihologic Alice, Darling. Regizat de actrita Mary Nighy, aflata la debutul in lungmetraje, filmul are in centru o femeie, interpretata sublim de Anna Kendrick, care se afla intr-o relatie complet abuziva (psihologic). Scris de Alanna Francis, Alice, Darling ii mai are in distributie pe Kaniehtiio Horn, Wunmi Mosaku si Mark Winnick.

Noua drama va avea premiera pe 30 decembrie 2022.