Detectivi wannabe implicati intr-un caz cu miza mare, criminali in serie care terorizeaza Londra si calatorii periculoase in cautarea unor creaturi mitice. Cu alte cuvinte, cele mai asteptate titluri Netflix ale lunii martie 2023 sunt: Murder Mystery 2, unde Adam Sandler si Jennifer Aniston se intorc in rolurile lui Nick si Audrey Spitz, in mijlocul unui caz international de rapire; Luther: The Fallen Sun, o continuare epica sub forma de lungmetraj a serialului premiat, cu Idris Elba in rolul genialului detectiv John Luther; Shadow and Bone: Sezonul 2, care revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, batalii si mai mari, aventuri de proportii si un secret de familie socant, care ar putea zdruncina totul.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Agent Elvis, o comedie animata pentru adulti creata de Priscilla Presley, in care Elvis renunta la hainele de scena si se alatura unui program secret de spionaj pentru a salva lumea; Kill Boksoon, un film de actiune coreean primit cu entuziasm la Festivalul International de Film de la Berlin, care spune povestea unei asasine de elita care incalca o regula esentiala si devine tinta agentiei pentru care lucreaza; You: Sezonul 4: Partea 2, unde, deja stabilit la Londra sub identitatea profesorului Jonathan Moore, Joe cunoaste o noua obsesie.

1 MARTIE 2023
Cheat – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ai trisat!
Aceasta emisiune-concurs incurajeaza participantii sa-si foloseasca inteligenta si siretenia pentru a trisa si a castiga un premiu in bani. Totul e sa nu se lase prinsi!

Tonight You’re Sleeping with Me – FILM NETFLIX
Titlu localizat: La noapte te culci cu mine
Prinsa intr-o casatorie lipsita de pasiune, o jurnalista trebuie sa aleaga intre sotul distant, dar iubitor si un fost iubit mai tanar, care reapare in viata ei.

Wrong Side of the Tracks: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Wrong Side of the Tracks: Sezonul 2
Cand nepoata sa adolescenta cade victima traficantilor de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de razboi exasperat intra in actiune.

2 MARTIE 2023
Framed! A Sicilian Murder Mystery: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: E o inscenare!: Sezonul 2
Politia continua sa-l caute pe ucigasul lui Gambino, iar Valentino, Salvo si cei dragi lor devin cumva si mai implicati in tot ceea ce a urmat dupa crima.

Karate Sheep – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Mielul karatist
Nu e usor sa mentii in siguranta o turma de oi amenintate de un lup infometat! Din fericire, Wanda si Trico au ac de cojocul lui si cativa asi in maneca.

Masameer County: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Masameer County: Sezonul 2
O perspectiva amuzanta asupra schimbarilor din Arabia Saudita. Sezonul include o misiune riscanta de o zi, momente socante in lift si lansarea nereusita a unei rachete.

Monique Olivier: Accessory to Evil – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Monique Olivier: Complicea diavolului
Din 1987 pana in 2003, Michel Fourniret si-a consolidat statutul de cel mai infam ucigas al Frantei. Sotia lui a ramas o enigma: pion sau complice?

Sex/Life: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sex/Life: Sezonul 2
Billie are parte de noi provocari, dar si de noi dorinte, totul in timp ce jinduieste dupa viata visata. Oare va reusi sa obtina totul?

3 MARTIE 2023
Love at First Kiss – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste la primul sarut
Javier poate sa prevada viitorul si astfel isi da seama cine este iubirea vietii lui. Singura problema e ca este vorba despre iubita prietenului sau cel mai bun.

Next in Fashion: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Next in Fashion: Sezonul 2
Supermodelul Gigi Hadid i se alatura lui Tan France si altor jurati experti pentru a prezenta a doua runda de competitie acerba, in care se cauta urmatorul star al modei.

4 MARTIE 2023
Chris Rock: Selective Outrage – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Chris Rock: Indignare selectiva
Chris Rock face istorie intr-un spectacol de stand-up in direct, la primul eveniment international Netflix transmis live.

6 MARTIE 2023
Ridley Jones: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Ridley Jones: Sezonul 5
Noi puteri, noi instrumente si noi aventuri! In misiunea lor de a proteja muzeul si secretele sale, Ridley si Ochii rezolva mai multe ca niciodata.

8 MARTIE 2023
Faraway – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Undeva departe
Dupa ce mosteneste o casa pe o insula croata, o femeie porneste din senin intr-o calatorie care ii reda bucuria de a trai si ii deschide usa catre o noua iubire.

MH370: The Plane That Disappeared – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: MH370: Avionul care a disparut
In 2014, un avion cu 239 de persoane la bord dispare complet de pe radare. Acest serial documentar analizeaza zborul MH370, unul dintre cele mai mari mistere moderne.

9 MARTIE 2023
You: Season 4 Part 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Tu: Sezonul 4: Partea 2
Joe o ia de la capat la Londra si jura sa lase in urma trecutul si sa devina mai bun. Dar pe parcurs, o noua obsesie pune stapanire pe el.

10 MARTIE 2023
Have a nice day! – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sa aveti o zi buna!
Fost om de radio, un pensionar impacheteaza alimente ca sa castige bani si sa mearga la aniversarea fostului sau angajator, sperand sa o revada pe iubirea vietii lui.

Outlast – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Outlast: Castigam impreuna
In tinuturile salbatice din Alaska, 16 supravietuitori se lupta pentru un mare premiu in bani, dar pentru a castiga, acesti lupi singuratici trebuie sa lucreze in echipa.

Rana Naidu – SERIAL NETFLIX
Rana Naidu poate rezolva orice problema la Bollywood. Dar cazul tatalui sau eliberat pe neasteptate din inchisoare pare sa fie exceptia de la regula.

The Glory Part 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gloria razbunarii: Partea 2
Dupa ani de zile, o femeie supusa unor abuzuri teribile in liceu pune la cale un plan elaborat de razbunare pentru a-i face pe vinovati sa plateasca pentru faptele lor.

14 MARTIE 2023
Ariyoshi Assists – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ariyoshi asista
De regula este gazda, insa de aceasta data, Ariyoshi lasa diverse celebritati sa-si asume rolul de MC, in timp ce el il alege pe cel de asistent nedumerit.

Bert Kreischer: Razzle Dazzle – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Bert Kreischer: Spectaculos
Fara rusine si fara camasa, Bert vorbeste despre emisiile corporale, despre cum il terorizeaza propriii sai copii si despre un escape room unde a fost cu familia.

15 MARTIE 2023
Money Shot: The Pornhub Story – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Money Shot: Povestea Pornhub
Prin interviuri cu artisti, activisti si fosti angajati, acest documentar ofera o perspectiva detaliata asupra succeselor si scandalurilor legate de Pornhub.

The Law of the Jungle – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Legea junglei: Care pe care
In jungla, doisprezece sportivi trebuie sa coopereze sau sa se saboteze pentru marele premiu. O competitie mentala si fizica acerba, unde fiecare jucator are pretul lui.

16 MARTIE 2023
Still Time – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mai e timp
In aceasta tragicomedie, un barbat mereu grabit si dependent de munca vrea sa reduca ritmul, dar se trezeste ca, o data la cateva ore, face un salt in timp de un an.

17 MARTIE 2023
Dance 100 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 100 de dansatori
Pentru a castiga 100.000 de dolari, opt coregrafi trebuie sa creeze numere complexe pentru dansatori de elita, care participa si ca juriu.

In His Shadow – FILM NETFLIX
Titlu localizat: In umbra lui
Dupa moartea tatalui lor, doi frati vitregi ajung de parti opuse ale unui conflict tot mai tensionat, iar consecintele sunt tragice.

Maestro in Blue – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Maestrul si marea
Un muzician organizeaza un festival pe o insula superba, unde incepe o relatie romantica neasteptata si se trezeste prins in problemele altora.

Noise – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Zgomot
Dupa ce isi muta familia in casa copilariei, investigatia unui barbat legata de tatal sau si de un accident de fabrica scoate la iveala secrete intunecate de familie.

Sky High: The Series – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atinge cerul: Serialul
La moartea sotului, Sole decide ca cel mai bun mod de a avea grija de fiul ei este sa devina un cap mafiot, chiar daca asta inseamna ca va fi inamica tatalui sau.

The Magician’s Elephant – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Elefantul magicianului
Un baiat hotarat accepta provocarea unui rege de a indeplini trei misiuni aparent imposibile in schimbul unui elefant magic si al sansei de a-si urma destinul.

20 MARTIE 2023
Gabby’s Dollhouse: Season 7 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Casa de papusi a lui Gabby: Sezonul 7
Gabby si amicul ei Panda Mat intalnesc zane, gasesc comori si merg in aventuri trasnite in casa ei de papusi geniala. Te asteptam sa te joci si sa canti alaturi de ei!

21 MARTIE 2023
We Lost Our Human – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Ne-am pierdut omul
Din cauza unei erori, toti oamenii au disparut! Ii poti ajuta pe rasfatatii frati patrupezi Pud si Ham sa ajunga in centrul universului ca sa puna lucrurile la punct?

22 MARTIE 2023
Invisible City: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Orasul invizibil: Sezonul 2
Reinviat in apa sacra, un tata isi cauta cu disperare fiica, descoperindu-si astfel adevarata natura interioara.

The Kingdom: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Imparatia: Sezonul 2
The Kingdom revine cu un ultim sezon: batalia suprema dintre bine si rau. In primul sezon, dupa uciderea rivalului sau, Emilio Vázquez Pena devine favorit la prezidentiale.

Waco: American Apocalypse – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Waco: Apocalipsa americana
Acest serial documentar include imagini in premiera din timpul celebrei infruntari de 51 de zile din 1993 intre agentii federali si o grupare religioasa inarmata.

23 MARTIE 2023
Johnny – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Johnny: A doua sansa
In urma unei decizii judecatoresti, un fost infractor ajunge sa lucreze la un azil si leaga o prietenie cu un preot plin de compasiune, care ii schimba viata.

The Night Agent – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Agentul de noapte
In timp ce monitorizeaza o linie de urgenta, un agent FBI vigilent raspunde unui apel care-l implica intr-o conspiratie mortala si demasca un spion la Casa Alba.

24 MARTIE 2023
Chor Nikal Ke Bhaga – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Talharii aerului
O insotitoare de zbor si iubitul ei fura diamante pentru a scapa de o veche datorie, dar planul lor scapa de sub control atunci cand avionul este deturnat.

Love Is Blind: Season 4 – episoadele 1-5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste pe nevazute: Sezonul 4
Mai multi oameni singuri, gata sa puna pe primul loc iubirea, nu infatisarea, intra in cabine ca sa flirteze, sa se indragosteasca si, daca au noroc, sa se casatoreasca.

28 MARTIE 2023
Mae Martin: SAP – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Un program special de stand-up de la Mae Martin, un multitalent in literatura, actorie si comedie.

29 MARTIE 2023
Emergency: NYC – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Urgente: New York City
Insoteste o echipa de specialisti in traumatologie din New York de la elicopter pana la spital, pentru a-i vedea salvand vieti si a le asculta povestile.

Unseen – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Nevazuta
O menajera oarecare isi cauta cu disperare sotul pe fondul unei conspiratii care scoate la iveala vechi tragedii si o face sa ucida.

Wellmania – SERIAL NETFLIX
Liv este determinata de o criza medicala sa-si schimbe stilul de viata nebunesc, asa ca incepe sa puna sanatatea pe primul loc, chiar si de-ar fi sa moara.

30 MARTIE 2023
Big Mäck: Gangsters and Gold – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Big Mäck: Gangsteri si aur
Un barbat e condamnat pentru un jaf pe care nu l-a comis si e inchis timp de noua ani. Zeci de ani mai tarziu, devine din nou suspect, dar oare si acum este nevinovat?

From Me to You: Kimi ni Todoke – SERIAL NETFLIX
Descurajata de atitudinea ei posomorata, Sawako are dificultati de integrare, insa cand un coleg popular o abordeaza, viata devine mai buna.

Riverdale: Season 7 – SERIAL NETFLIX, CU EPISOADE SAPTAMANALE
Titlu localizat: Riverdale: Sezonul 7
Aceasta drama politista despre supranatural revine cu al saptelea (si ultimul) sezon.

Unstable – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Instabil
Un tanar introvertit este nevoit sa lucreze pentru tatal sau excentric si plin de succes pentru a-i salva compania de la dezastru.

31 MARTIE 2023
Copycat Killer – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ucigas la indigo
O serie de crime sinistre seamana haos intr-un oras. Un procuror tenace trebuie sa se pregateasca de un joc de-a soarecele si pisica impotriva unui manipulator periculos.

Kill Boksoon – FILM NETFLIX
La lucru e o asasina renumita. Acasa e mama singura a unei fiice adolescente. Sa ucida? Un fleac. Sa fie parinte e mai greu.

Love Is Blind: Season 4 – episoadele 6-8 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste pe nevazute: Sezonul 4
Mai multi oameni singuri, gata sa puna pe primul loc iubirea, nu infatisarea, intra in cabine ca sa flirteze, sa se indragosteasca si, daca au noroc, sa se casatoreasca.