In martie 2023, postul de televiziune DIVA promite sa umple serile de miercuri ale telespectatorilor cu o serie de filme dramatice, despre probleme de familie, inspirate de cazuri reale sau adaptari literare.

Seria plina de dramatism incepe pe 1 martie, la ora 21:00, cu o poveste care are loc Acasa, in nord (North to Home, 2022), unde trei surori adoptate (interpretate de Lyndsy Fonseca, Kimberley Sustad si Erica Durance) au parte de o reuniune familiala cu nabadai. Scenariul este o adaptare a cartii The Christmas Sisters (publicata in 2018 si scrisa de Sarah Morgan) si promite o rasturnare de situatie imprevizibila.

Pe 8 martie, doua fete sunt Rapite de tatal lor (Stolen by Their Father, 2022), iar mama lor – Lizbeth (Sarah Drew, din Anatomia lui Grey) – porneste o lupta disperata, incercand sa le aduca inapoi din Grecia. Filmul cutremurator este inspirat de un caz real, din 1994, despre care Lizbeth Meredith a scris si o carte autobiografica (care a fost publicata in 2016).

O alta poveste bazata pe fapte reale este Lasata sa moara: Povestea lui Ashley Reeves (Left for Dead: The Ashley Reeves Story, 2021, difuzat de DIVA pe 15 martie). Eroina titulara este o adolescenta care trebuie sa lupte de trei ori pentru viata ei – intr-o padure, la spital si apoi la tribunal. Jennie Garth (din Beverly Hills 90210) joaca rolul mamei lui Ashley.

Seria de povesti dramatice difuzate miercurea, pe DIVA, continua pe 22 martie 2023, cu Impreuna cu orice pret (Rise and Shine, Benedict Stone, 2021), povestea unui bijutier parasit recent de sotia lui, care descopera ca are o nepoata de 16 ani. Aceasta se incheie In inima problemei (Heart of the Matter, 2022), pe 29 martie, cu un film despre un medic cardiolog care pierde un pacient si care este data in judecata de mama acestuia.