FX a anuntat care sunt serialele noi care vor avea premiera in toamna anului 2023.

Franciza AHS a depasit deja 10 ani, iar in curand vom putea viziona sezonul 12, intitulat American Horror Story: Delicate. Creat de Ryan Murphy si Brad Falchuk, serialul horror de tip antologie revine pe 20 septembrie 2023; noile episoade sunt adaptarea romanului Delicate Condition al lui Danielle Valentine, avandu-i in distributie pe Emma Roberts, Kim Kardashian, Cara Delevingne, Annabelle Dexter-Jones, Matt Czuchry, Michaela Jaé Rodriguez, Julie White si Debra Monk.

The New York Times Presents: How to Fix a Pageant este un documentar regizat si produs de Nicole Rittenmeyer, despre scandalul si revolta concurentelor la Miss S.U.A. impotriva companiei “mama”, Miss Univers; aceasta este condusa pentru prima data de femei, fapt ce a dus inca o data la incercarile companiei de a profita de pe urma miscarii de emancipare a femeilor. Acesta va avea premiera pe 29 septembrie 2023.

Primele doua episoade din A Murder at the End of the World vor fi lansate pe 14 noiembrie; noul serial de tip mystery o are in centru pe Darby Hart (Emma Corrin), o hacker-ita a Generatiei Z care este invitata, alaturi de alti 8 musafiri, la un retreat fabulos detinut de un miliardar (Clive Owen). Cand unul dintre invitati este gasit mort, Darby trebuie sa isi foloseasca toate abilitatile pentru a dovedi ca fost vorba despre o crima, pana cand ucigasul isi va alege urmatoarea victima.

Brit Marling, Harris Dickinson, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi si Edoardo Ballerini joaca in noul seria, creat de Marling si Zal Batmanglij.

Pe 21 noiembrie 2023 va avea premiera sezonul 5 al serialului Fargo. Actiunea are loc in Minnesota si Dakota de Nord, in anul 2019; dupa o serie de evenimente neasteptate, Dorothy “Dot” Lyon (Juno Temple) ajunge in fata autoritatilor, moment in care femeia casnica aparent obisnuita este atrasa din nou in viata pe care credea ca o lasase in urma. Jon Hamm (Mad Men), Jennifer Jason Leigh (Annihilation), Sam Spruell (The Outlaw King), David Rysdahl (Nine Days), Richa Moorjani (Never Have I Ever), Lamore Morris (New Girl), Dave Foley (NewsRadio) intregesc distributia. Noul sezon este produs de creatorul Noah Hawley, Warren Littlefield, Steve Stark, Kim Todd, alaturi de Joel si Ethan Coen.