Baieti Destepti, un nou film de actiune-comedie in regia lui Igor Cobileanski (Umbre, La Limita de Jos a Cerului), va fi distribuit de Vertical Entertainment in cinematografele din toata tara incepand din 13 octombrie 2023.

Baieti Destepti este un film de actiune-comedie care ii are in prim-plan pe Leo, Alex si Costi, o echipa de politisti suspendati care sunt chemati inapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie indelungata. In mijlocul actiunii infloreste o surprinzatoare poveste de dragoste intre Leo si Lara, mana dreapta a traficantului. Vor reusi oare cei trei politisti sa il captureze pe Narcis? Rasturnarile de situatie spectaculoase, scenele de actiune pline de adrenalina, tradarile neasteptate, umorul si incurcaturile celor trei politisti simpatici fac din film o experienta de neratat.

“Filmul Baieti Destepti a fost o provocare si, in aceeasi masura, o bucurie. Toata experienta a venit peste mine cu zile de filmare pline de umor, cu intalniri inedite si mai ales cu satisfactia de a fi alaturi de colegi ce m-au inspirat si mi-au dat ocazia sa revin cu drag pe set. Sper ca publicul sa guste din plin aceasta experienta cinematografica!”, a spus Olimpia Melinte.

In coloana sonora a filmului, productie Tiral Films, regasim piesa Baieti Destepti, de la Johny Romano & Connect-R. Fanii celui din urma au parte si de o surpriza: pentru prima oara, o vor vedea pe marile ecrane pe fiica lui Connect-R, Maya-Maria Mihalache. Pe soundtrack-ul filmului ii gasim si pe Alex Velea (care face parte si din distributie) si YNY Seby.

„Sunt prieten cu Tibi (n.a. actor/producator Baieti Destepti) de cativa ani, am si colaborat in aceasta perioada si de aceea, cand mi-a propus un rol in filmul Baieti Destepti, am acceptat cu mare drag. A fost o experienta inedita, mai ales ca am filmat intr-un penitenciar. Joc alaturi de multi actori celebri si ma simt onorat ca fac parte din acest proiect. Sper sa va placa rolul meu si felul in care i-am dat culoare. Va asteptam in cinematografe. P.S.: Am facut si o piesa pentru Baieti Destepti, alaturi de YNY Seby. Enjoy!”, a declarat Alex Velea.

Alaturi de actorii ce ii interpreteaza pe cei trei politisti, protagonistii filmului, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache si Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte in rolul Elenei, coordonatoarea echipei politiste, dar si pe Cristian Iacob, de data aceasta in rolul notoriului Narcis. Castigator a mai multe Premii GOPO, Igor Cobileanski a regizat Baieti Destepti dupa un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana si Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana.

Echipa de productie este formata din Tiberiu Ioana in rolul de producator general si Alexandra Elena Butnaru in rolul producatorului executiv. Echipa din spatele camerelor ii are in componenta pe directorul de imagine Cristian Gugu, apreciata stilista si designer de moda Liana Obancea, iar muzica este asigurata de Petru Barladeanu.