Seria-maraton de filme de Craciun continua la DIVA si in perioada 17-21 noiembrie 2023, cu multe povesti romantice tematice, in fiecare zi (intre orele 06:00-02:00). Premierele aduc in prim plan un eveniment dedicat colindelor aflat in pericol, o ploaie de meteoriti si un print indragostit.

Saptamana aceasta, prima dintre cele 3 premiere difuzate de DIVA in cadrul acestui maraton tematic este Craciunul esti tu (Christmas Is You, 2021). Filmul este programat pe 17 noiembrie, de la ora 20:00 si o are drept protagonista pe Emma Bloom (Becca Tobin), care incearca sa-si convinga fostul iubit – Tyler Thorn (Matthew MacCaull), devenit un cantaret celebru – sa semneze un contract cu casa ei de discuri, in aceeasi perioada in care incearca sa salveze un eveniment local dedicat colindelor. Oare ii vor iesi planurile?

Apoi, pe 19 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA difuzeaza premiera O stea de Craciun (A Christmas Star, 2021). In scenariu, astronomul Madeline (Sara Canning) descopera ca, inainte de Craciun, in oraselul Summit View va avea loc o impresionanta ploaie de meteoriti. Asa ca incearca sa-i convinga pe localnici sa-si stinga instalatiile, pentru a vedea clar impresionantul eveniment ceresc. Evident, nu va fi usor, deci are nevoie de tot ajutorul lui Ryan (Daniel Lissing), padurarul local.

A treia premiera de Craciun marca DIVA din aceasta saptamana este Un print cadou (Royally Wrapped for Christmas, 2021). Invitata la o sarbatoare din regatul (evident, fictiv) Valdonia, directoarea unei organizatii caritabile internationale care implineste 100 de ani – Lindsay (Jen Lilley) – se apropie de printul Aiden (Brendan Fehr). Cei doi s-au cunoscut la New York, dar eroina noastra nu si-a dat seama cu cine sta de vorba, iar revederea lor pare a fi ocazia perfecta pentru ca Aiden sa scape de logodna cu o printesa si sa-si gaseasca adevarata jumatate. Filmul este programat pe 21 noiembrie, de la ora 20:00.