Apple Original Films a achizitionat drepturile noului film al regizorului Guy Ritchie, Fountain of Youth, care ii va avea in rolurile principale pe John Krasinski si Natalie Portman.

Skydance Media va produce filmul pentru Apple, alaturi de Vinson Films & Project X Entertainment. Scris de James Vanderbilt, filmul spune povestea a doi frati instrainati care pornesc impreuna intr-o aventura globala pentru a gasi (si fura) mitologica Fantana a Tineretii. Ei trebuie sa isi foloseasca cunostintele vaste de istorie, intr-o calatorie care le va schimba vietile si care ar putea sa le aduca nemurirea.

Actorul John Krasinski este cunoscut indeosebi pentru rolul lui Jim Halpert din comedia (clasica deja) The Office, dar si pentru regia unor filmelor horror A Quiet Place si A Quiet Place Part 2; cel mai recent rol al lui Portman este cel din drama May December a lui Todd Haynes, in care joaca alaturi de Julianne Moore.

The Fountain of Youth nu este primul proiect comun Apple si Skydance; horror-ul The Gorge, cu Miles Teller si Anya Taylor-Joy, filmul plin de actiune Mayday, cu Ryan Reynolds si Kenneth Branagh, se afla in productie. De asemenea, comedia de familie The Family Plan, cu Mark Wahlberg, a fost lansata deja pe 15 decembrie 2023.