In februarie, pe HBO Max vom avea continut nou de urmarit in fiecare zi a lunii! Cu 29 de titluri noi, putem urmari cele mai noi filme, seriale, documentare, animatii de pe HBO Max sau, de ce nu, sa ne punem la curent cu altele dintre sutele de titluri care sunt deja pe platforma.

FILME
HBO Max
aduce in februarie 13 filme noi pe platforma!

Equalizer 3: Capitolul final (The Equalizer 3) vine pe 2 februarie 2024. De cand a renuntat la viata de asasin guvernamental, Robert McCall (Denzel Washington) s-a straduit sa accepte lucrurile ingrozitoare pe care le-a facut in trecut si gaseste consolare in a face dreptate celor asupriti. Aflat in sudul Italiei, descopera ca noii sai prieteni sunt sub controlul sefilor criminalitatii locale. Pe masura ce evenimentele devin mortale, McCall stie ce are de facut: sa devina protectorul prietenilor sai luptand impotriva mafiei.

Esti acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret. (Are you there God? It’s me, Margaret) va fi pe HBO Max pe 9 februarie. Margaret e o fata de 11 ani care analizeaza tot ce tine de viata si adolescenta cpremiereprenieru ajutorul mamei (Rachel McAdams) si bunicii ei (Kathy Bates).

Pe 16 februarie, este timpul pentru Gran Turismo pe HBO Max. Filmul prezinta povestea adevarata a unui tanar care a devenit sofer profesionist de curse datorita simulatorului de curse Gran Turismo.

Printre celelalte filme care vor putea fi urmarite pe HBO Max in februarie se afla: Maestrul gradinar (Master Gardener), Demolat (Demolition – 2015), Omul invizibil (Hollow Man), The Revenant: Legenda lui Hugh Glass (The Revenant – 2015), Camera de refugiu (Panic Room), Alerta de gradul zero (White House Down), Curiozitate spatiala (Space Oddity), Daredevil, Elektra, Elle.

SERIALE
Februarie vine cu seriale de neratat pe HBO Max.

Ultimul sezon din Larry David, inamicul public nr. 1 (Curb your enthusiasm) vine pe 5 februarie 2024. Cu Larry David in rolul principal, serialul emblematic de comedie premiat cu Emmy si Globul de Aur analizeaza cu umor viata fictionalizata a scenaristului/ producatorului / comicului Larry David.

Pe 8 februarie, HBO Max aduce sezonul doi din Tokyo Vice, in care un tanar jurnalist american (Ansel Elgort) descinde in lumea subterana din Tokyo, de la inceputul anilor 2000, unde nimic nu e ce pare a fi. Pe lista de lansari din februarie se mai numara: Genul ucigas (The Killing Kind) sau Ninja Kamui.

DOCUMENTARE

Pe 1 februarie, HBO da start la Goana dupa arome (Chasing Flavor). Carla Hall calatoreste in jurul lumii pentru a descoperi originile neasteptate si internationale ale mancarurilor preferate de americani. Necunoscutul inofensiv (They called him mostly harmless) este un alt documentar de neratat, care va fi pe 8 februarie pe HBO Max. Seriful din Collier County stie ca acest caz e unic: o persoana gasita moarta intr-un cort, inconjurata de mancare si bani, dar fara buletin.

PENTRU COPII
Cei mici pot gasi cu siguranta noi titluri care sa ii captiveze pe HBO Max in februarie!

Argonautii: Povesti soricesti (Argonuts) vine pe HBO Max pe 10 februarie 2024. Pattie, Sam si Iason se confrunta cu cele mai periculoase creaturi ale mitologiei atunci cand Poseidon ameninta ca le va distruge orasul.

Dounia si printesa din Aleppo (Dounia & the Princess of Aleppo) are premiera pe 17 februarie. Cu doar cateva seminte de negrilica in mana, Dounia, de sase ani, paraseste Aleppo cu ajutorul printesei din Aleppo si calatoreste spre o lume noua.