SkyShowtime a lansat teaser trailer-ul si primele imagini pentru noul serial Apples Never Fall, disponibil in exclusivitate pe platforma in 2024. Data premierei va fi anuntata anul acesta.

Plecand de la romanul scris de Liane Moriarty, New York Times best-seller, Apples Never Fall spune povestea familiei Delaney, o familie aparent perfecta. Fostii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) si Joy (Annette Bening) si-au vandut afacerea de succes, o scoala de tenis, si sunt gata sa se bucure de anii linistiti de pensie. Abia asteapta sa petreaca timp cu cei patru copii ai lor ajunsi la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimba cand o tanara ranita le bate la usa, aducand cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar cand Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiti sa reevalueze pretinsa casatorie perfecta a parintilor lor, iar cele mai intunecate secrete ale familiei incep sa iasa la iveala.

„Nu am reusit niciodata sa rezist unei povesti care imi da senzatia unei evadari din viata… si care, totusi, ramane cu totul si cu totul despre viata. Va prezint Apples Never Fall, de Liane Moriarty. Firul misterului captivant si intortocheat este ancorat in jurul familiei Delaney, iar inteligenta, ranile, dorintele si complexitatea sa m-au determinat sa-mi doresc sa transform acest mare roman intr-o productie TV si sa simt ca familia Delaney are ceva de spus tuturor.

Prin intermediul familiei Delaney, aceasta poveste vorbeste despre complexitatea iubirii, a anilor lungi de casatorie si a luptei fiecaruia de a se defini, in interiorul si in afara familiei. A fost palpitant sa scriu despre problemele cu adevarat profunde cu care se confrunta membrii familiei, precum sacrificiile, uneori dure, pe care le fac parintii pentru a mentine o casnicie si o familie impreuna. De asemenea, am surprins, fara menajamente, ceea ce inseamna sa fii o mama si o sotie care lucreaza, in timp ce o urmam pe Joy in misterul din inima acestui serial.

La urma urmei, Apples Never Fall este o poveste foarte sincera despre ce inseamna sa faci parte dintr-o familie foarte complicata. O tema de gandire pentru fiecare familie, nu-i asa? Dupa cum spuneam mereu in studioul scriitorilor… chiar daca s-a intamplat ceva foarte grav in familia Delaney… tot vrei sa treci pe la ei sa-i vizitezi. Speram sa va placa,” marturiseste Melanie Marnich (Scriitoare/Regizor/ Producator executiv).

„Apples Never Fall este cel mai bun roman al lui Liane Moriarty si sunt extrem de recunoscator si mandru ca mi-a fost data ocazia sa-l aduc pe ecran. Privind spre familia Delaney, a carei fatada perfecta ascunde o multitudine de secrete, ceea ce incepe sa se dezvaluie treptat este uneori amuzant, alteori tandru si emotionant, dar mereu captivant. Personajele lui Liane sunt vii, complexe, iar povestea pe care o spune este ca cei care ne sunt dragi ne pot rani cel mai mult. Toate acestea mi s-au parut ingredientele unui serial de televiziune fascinant. Iar Melanie Marnich, senzationalul nostru director, impreuna cu distributia incredibila in frunte cu Annette Bening si Sam Neill au dat viata cartii in cel mai palpitant si emotionant mod,” adauga David Heyman (Producator executiv).