Rareori mi se intampla ca, dupa vizionarea unui trailer nou, sa exclam “wow, asta e o idee noua si geniala” si fix asta s-a intamplat la Trap, cel mai nou film al unuia dintre cineastii mei preferati,  M. Night Shayamalan.

Trap/ Capcana misterioasa este un nou thriller psihologic scris si regizat de Shayamalan, in care un tata si fiica lui adolescenta participa la un concert pop, unde realizeaza rapid ca se afla in mijlocul unui eveniment sinistru si obscur. Marele twist al filmului este dezvaluit chiar din trailer, dar chiar si asa, premisa acestuia este indeajuns de buna si originala pentru a ma face sa astept cu nerabdare acest film la cinema!

Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills si Allison Pill fac parte din distributie, iar fiica regizorului, Saleka Shyamalan, se pare ca are o voce incredibila, fiind starul pop din film. Ashwin Rajan, Marc Bienstock si M. Night Shyamalan sunt producatorii filmului, alaturi de Steven Schneider, in calitate de producator executiv.

Distribuit in Romania de Vertical Entertainment, filmul va intra in cinematografe din 2 august 2024!