Este de-a dreptul terifianta ideea de forte malefice care pandesc in umbra vietii de zi cu zi. Aceasta legatura fragila intre lumea reala si cea supranaturala reprezinta centrul actiunii filmului horror Exorcism: Mantuirea cu Russell Crowe in rolul principal, in care joaca alaturi de Ryan Simpkins, Sam Worthington, Chloe Bailey si Adam Goldberg.

Distribuit in cinematografe de Vertical Entertainment, filmul Exorcism: Mantuirea cladeste suspansul pe platourile de filmare ale unui film de groaza, in care actorul principal, un barbat vulnerabil emotional si cu multe pacate ale trecutului, este curtat de forte intunecate care il vor poseda, daca nu invata sa isi indrepte greselile. in timp ce lucrurile o iau razna la filmari, fiica actorului trebuie sa lupte pentru a salva sufletul tatalui sau.

Pus din nou in pozitia de a juca rolul trimisului Lui Dumnezeu, dar si pacatos incarcat de remuscari in acelasi timp, Russell Crowe a fost cucerit de scenariul filmului tocmai datorita dublei ipostaze pe care o cerea rolul. “Pentru mine, ca actor, a fost extrem de complicat sa joc rolul unui barbat cu experiente atat de grele si cu nenumarate procese de constiinta. Rolul era provocator, asa ca mi-a atras atentia. Ca tata instrainat, personajul meu isi doreste sa recladeasca relatia cu fiica lui, insa este constient ca trebuie sa munceasca pentru asta mai mult decat pare la prima vedere“, povesteste Crowe.

Exorcism: Mantuirea va avea premiera pe marile ecrane din tara din 5 iulie 2024.