Cateva stiri de seara/noapte…

  • Kate Beckinsale a fost spitalizata in Memphis, Tennessee weekend-ul trecut, in urma unor probleme de sanatate (nu isi mai simtea mana si piciorul stang). Initial, ea a mers la spital doar pentru a o aduce acolo pe asistenta sa, care isi sucise glezna. Actrita se afla in Memphis pentru filmarile dramei Nothing But The Truth, in care joaca alaturi de Matt Dillon si David Schwimmer (Ross..:X). Fiind acolo, actrita s-a gandit sa isi faca un control si se zvoneste ca medicii i-au spus ca sufera de oboseala excesiva.

  • Robert De Niro a suferit de curand o interventie chirurgicala la umar

  • Dupa ce actrita Reese Witherspoon a declarat ca fiul ei Deacon, in varsta de 4 ani, vrea sa devina baiatul care aduce pizza, oferta de la Pizza Hut nu a intarziat sa apara! Deacon a primit mai multe obiecte promotionale, printre care si o uniforma Pizza Hut, exact pe masura lui!

deacon-phillippe-pizza-hut-delivery-boy-01.jpg

  • Nici eu nu stiu de ce scriu despre asta, dar a aparut trailer-ul de la noul film in care Jessica Simpsons are rolul principal, Major Movie Star

[youtube O3_RVDeuOTY]

  • Siiiiiii, nu in ultimul rand, o reclama cu celebra trupa a anilor ’90, reunita azi, Spice Girls! Am fost fan…

[youtube WRGZ30-KfIs]

Reclama este la englezescul lant de magazine Tesco. Imi place, este draguta si amuzanta!

Au fost mai multe glume, pe seama Victoriei, pentru ca nimeni nu crede ca ea isi face cumparaturile in magazine ca Tesco.