free image host
Madonna este o artista adevarata : o cantareata extraordinara, care a rezistat in timp pentru ca a incercat mereu sa fie originala si sa se reinventeze, o actrita careia la inceput nimeni nu i-a dat prea multe sanse, dar care a primit un Glob de Aur pentru rolul sau din filmul Evita (1996), producatoare si una dintre cele mai cunoscute vedete ale lumii.

Ultimul proiect al Madonnei este un film, Filth and Wisdom, regizat de aceasta, care va avea premiera mondiala la festivalul de film de la Berlin, in februarie 2008!

Filmul va aparea in sectiunea Panorama a festivalului, in afara competitiei oficiale, conform delegatilor oficiali ai festivalului. Nu au specificat insa daca diva de 49 de ani va fi prezenta la eveniment, dar eu cred ca sunt sanse mici sa nu participe!

Debutul regizoral al Madonnei este o comedie – musical cu buget redus, care dureaza 30 de minute 81 de minute…chiar sunt curioasa cum este…

Festivalul de film de la Berlin dureaza 10 zile, de pe 7 pe 17 februarie 2008 si este primul festival european de film de mare amploare al anului!

free image host