In The Santa Clause, Tim Allen este Mos Craciun-ul perfect! Initial insa, el este Scott Calvin, un barbat divortat, care isi petrece sarbatorile alaturi de fiul lui Charlie. In Ajunul Craciunului, dupa ce i-a citit acestuia The Night Before Christmas inainte de culcare, Clark are parte de un vizitator neasteptat! Speriat de Clark, acesta cade de pe acoperis si dispare, lasand trasura cu 8 reni si instructiuni de folosire in caz de accident. Clark imbraca celebrul costum si pleaca alaturi de fiul sau la Polul Nord, unde un grup de elfi il anunta ca el este noul Mos Craciun! Charlie este mandru de tatal lui, dar acesta este sigur ca totul este doar un vis. Asta pana cand incepe sa se ingrase fara motiv, sa ii creasca barba alba si sa aiba mereu pofta de dulciuri.

Datorita iubirii fiului lui, Clark isi accepta noul rol, dorindu-si sa fie cel mai bun Mos Craciun. Dar cum vor reactiona cei din jurul lui, cei care nu mai cred 🙁

Photobucket

Acest film din 1994 este minunat, perfect pentru zilele de sarbatoare : cald, emotionant, frumos realizat si excelent jucat! The Santa Clause a avut parte si de 2 continuari : The Santa Clause 2, in care Clark/Santa isi gaseste o sotie si The Santa Clause 3, in care Charlie are probleme la scoala, iar Polul Nord este amenintat de Jack Frost!

Trailer-ul filmului :

Mai sunt 2 zile pana la Craciun 😀