Recent, am urmarit serialul Desperate Housewives. Am inceput cu primul sezon si nu am putut sa ma opresc pana nu am vazut toate sezoanele de pana acum (astept cu nerabdare noul episod din seria 4!). Datorita acestui serial, imi plac la nebunie actritele ce le interpreteaza pe cele 4 “neveste disperate” !

Eva Longoria Parker este una dintre ele, ea interpretand-o pe frumoasa Gabrielle Solis. Unul din proiectele cele mai recente ale actritei este filmul Over Her Dead Body, o comedie romantica ce va fi lansata in 2008!
free image host
Over Her Dead Body este povestea lui Henry (Paul Rudd) care, fiind devastat de moartea logodnicei lui Kate, interpretata de Eva Longoria Parker, chiar in ziua nuntii, accepta cu greu sa mearga la o persoana cu abilitati paranormale, pe nume Ashley (Lake Bell), la insistentele surorii lui, Chloe (Lindsay Sloane). In ciuda faptului ca este foarte sceptic in privinta abilitatilor paranormale ale lui Ashley, Henry se indragosteste de aceasta. Sentimentele sunt reciproce, dar Ashely este bantuita de fantoma lui Kate, care este hotarata sa ii desparta cu orice pret pe cei doi! In film mai joaca si actorii Stephen Root (King of the Hill) si Jason Biggs (American Pie) .

Trailer-ul filmului :
[youtube uCE24UP6srU]

Imi place mult de Paul Rudd, de Eva Longoria nici nu mai zic si din trailer pare un film dragut si amuzant!

Cateva poze din film :
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Over Her Dead Body are premiera pe 1 februarie 2008 in SUA.