Dupa cum am anuntat acum cateva zile, frumoasa actrita Katherine Heigl s-a casatorit pe 23 decembrie cu muzicianul Josh Kelley.

Dar iata ca au aparut acum si primele poze de la nunta, multumita revsitei OK, care are exclusivitate :
free image host

Mirii au ales ca nunta lor sa aiba o tema minunata : Craciunul! Cei doi au declarat pentru OK ca niciunul dintre ei nu se gandise la o nunta de Craciun pana acum. Un motiv foarte mare pentru aceasta alegere a fost faptul ca actrita are doar 2 saptamani de concediu pe an in aceasta perioada, dar apoi amandoi au fost foarte entuziasmati de idee! Asadar, locul a fost impodobit cu beculete colorate si ornamente de Craciun si fiecare invitat a primit un cosulet cu prajiturele specifice acestei sarbatori!

free image host
Heigl declara ca “We wanted to do it in a place that felt like a winter wonderland” asa ca cei doi au ales Deer Valley din Utah, unde Josh Kelley isi petrecea vacantele alatui de familie cand era copil. Aceasta locatie s-a dovedit a fi perfecta, pentru ca soarele care apunea peste Rocky Mountains si zapada care a cazut pe toata durata ceremoniei au constituit cadrul feeric pe care amandoi si-l doreau.

La nunta au participat 80 de membrii ai familiei si prieteni apropiati ai cuplului; mireasa a inaintat spre altar pe un cantec acustic scris de Kelley si amandoi mirii si-au scris singuri juramintele. Domnisoarele de onoare au fost imbracate in rosu.

Cei doi si-au petrecut luna de miere in Cabo, Mexic!

Felicitari si casa de piatra!

Sa speram ca o sa dureze…