Cel mai aratos cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie si Brad Pitt se pare ca se vor casatori in acest an!
free image host
Potrivit site-ul entertainmentwise.com, ceremonia va avea loc in aceasta primavara, aproape de resedinta actorilor din Santa Barbara. Se pare ca cei doi vor semna un contract prenuptial, ceea ce mi se pare o decizie foate logica in ziua de azi, mai ales in lumea lor. De asemenea, toate detaliile legate de copii vor fi stabilite foarte clar de la inceput (in cazul unei eventuale despartiri) ca sa nu existe un divort urat!

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că mama lui Brad, Jane, va fi prezentă la nuntă, după ce ea şi cu Angelina au trecut peste diferendele anterioare.

free image host

“Vorbeau despre căsătorie de ceva vreme. Au fost împreună trei ani şi sunt la fel de fericiţi ca întotdeauna. Faptul că s-a clarificat situaţia cu mama lui Brad a fost un lucru bun”, a spus un apropiat al celor doi.

Zvonurile conform careia actrita este insarcinata cu gemeni se inmultesc pe zi ce trece, dar pana la o declaratie oficiala din partea reprezentantului Angelinei, nimic nu este sigur!

Celebrul cuplu si cei 4 copii ai lor, Maddox (şase ani), Pax (patru ani), Zahara (trei ani) şi Shiloh Nouvel (un an) au petrecut o minivacanţă pe pîrtiile de ski din staţiunea montană Mammoth din California.

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Sunt o familie frumoasa, dar, desi sunt total de acord cu adoptiile, e pacat ca tocmai acesti doi oameni frumosi sa nu aiba cati mai multi copii naturali!