The Edge of Love spune povestea poetului galez Dylan Thomas, a sotiei lui, Caitlin si a incidentului bizar in care prietena din copilarie a poetului, Vera Phillips si viitorul ei sot William Killick au deschis focul asupra resedintei Thomas, cu ajutorul unei pusti automate si a unei grenade.
Photobucket

Scenariul filmului a fost realizat de Sharman Macdonald, mama actritei Keira Knightley, care interpreteaza rolul Verei. Rolul poetului este interpretat de Matthew Rhys (Kevin Walker din Brothers and Sisters), iar in rolul sotiei acestuia joaca Sienna Miller.
free image hostfree image host

John Maybury (The Jacket) este regizorul filmului. Initial, Lindsay Lohan trebuia sa aiba un rol in film, dar nu s-a putut ajunge la un acord financiar cu aceasta, asa ca respectivul rol a ajuns la Sienna Miller .

The Edge of Love este un film pe care vreau sa il vad de mult timp, pentru ca are un subiect interesant, o distributie foarte talentata (imi plac actorii englezi, mai ales Sienna Miller) si de abia astept sa vina si la noi in cinematografe (31 octombrie 2008!).

Trailer-ul filmului :