free image host free image host

Brideshead Revisited este o drama despre memoriile capitanului Charles Ryder, care a locuit la castelul Brideshead o vreme, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si care isi aminteste de relatiile pe care si le-a facut cu proprietarii proprietatii Brideshead : aristocratii catolici din familia Flyte, in special fratii Sebastian si Julia. Actiunea filmului se bazeaza pe romanul clasic englez din 1945, scris de Evelyn Waugh.

In rolurile principale ii gasim pe Matthew Goode, Ben Whishaw, Hayley Atwell, Emma Thompson si Michael Gambon. Este o distributie englezeasca, lucru ce ma bucura foarte mult, pentru ca este vorba despre niste actori foarte talentati! Sun fana Ben Whishaw, a fost absolut genial in Perfume (plus ca este foarte dragut ūüėÄ )! Regizorul este Julian Jarrold, cel care s-a ocupat si de Becoming Jane, un film de epoca despre viata celebrei Jane Austen.

Trailer-ul filmului :

Brideshead Revisited va intra in cinematografele romanesti pe 21 noiembrie 2008! De abia astept sa il vad si sper ca pana atunci sa citesc si romanul lui Evelyn Waugh!