Pentru aceasta zi speciala, am ales un film foarte dragut! Look Who’s Talking Now este cea de-a treia parte a seriei Look Who’s Talking, ce prezinta amuzantele aventuri ale frumoasei familii Ubriacco.

Photobucket

John Travolta si Kirstie Alley sunt James si Mollie Ubriacco, parintii a doi copilasi minunati, Mikey si Julie (actrita este absolut adorabila!!). In primul film al seriei, Look Who’s Talking (1989), cei doi nu erau casatoriti ; mai mult, James si Mollie se intalnesc pe drum spre spital, inainte ca ea sa il nasca pe Mikey. James devine apoi dadaca bebelusului (vocea acestuia fiind cea a lui Bruce Willis), ajungand sa tina enorm la baietel. Pana la sfarsitul filmului, James si Mollie se indragostesc nebuneste unul de altul si formeaza, impreuna cu Mikey, o familie foarte fericita! Look Who’s Talking Too este continuarea seriei, in care proaspat casatoritii ii ofera lui Mikey o surioara, pe adorabila Julie! Mici probleme apar cand acesta devine gelos pe noul membru al familiei, care se bucura de mai mult atentie din partea mamei…

free image hostfree image host

In Look Who’s Talking Now, James este acum un pilot foarte ocupat, care trebuie sa lucreze si mai mult dupa ce sotia lui este concediata. Fiind mai tot timpul plecat, Mollie trebuie sa aiba grija mai singura de copii, in timp ce sabatorile de iarna sunt tot mai aproape. In afara faptului ca ii este foarte dor de sotul ei, Mollie nu are incredere deloc in sefa lui, atragatoarea Samantha, fiind sigura ca aceasta este atrasa de James. Pentru a-l inveseli pe Mikey, tatal lui ii daruieste catelul mult dorit, fara sa discute cu Mollie inainte. In aceeasi zi, Samantha o lasa pe capul familiei Ubriacco pe catelusa sa Daphne, iar cei 4 se trezesc dintr-o data cu 2 catei in grija (spre incantarea copiilor!). Vocile acestora le apartin marilor actori Danny DeVito si Diane Keaton!

Cand James anunta in ultima clipa ca nu va fi acasa de Craciun, Mollie hotaraste sa plece cu cei doi copii dupa el, la cabana din munti unde Samantha l-a dus cu un motiv fals, pentru a-l seduce. Va exista oare un miracol de Craciun, care sa reintrageasca frumoasa familie Ubriacco? Eu asa cred 😀

Trilogia Look Who’s Talking face parte din filmele mele preferate, John Travolta si Kirstie Alley sunt geniali si foarte amuzanti, copii sunt atat de draguti, iar povestile filmelor sunt foarte frumoase!

* 19 zile pana la Craciun, sper ca v-a adus Mosu tot ce v-ati dorit 😉