Photobucket

Jack Campbell, un om de afaceri de succes, considera ca are o viata de burlac perfecta. In Ajunul Craciunului, inainte sa incheie o afacere de milioane de dolari pe Wall Street, acesta primeste un telefon de la Kate, iubita lui din tinerete ; cei doi trebuiau sa se casatoreasca cu 13 ani in urma, dar Jack a ales sa plece cu o bursa la Londra. In ziua de Craciun, acesta este trezit de doi copilasi, iar Jack realizeaza in curand ca se afla intr-un univers paralel, unde Kate este sotia lui de 12 ani, iar cei doi sunt copii lor. In urmatoarele saptamani, el vede cum ar fi fost viata lui daca s-ar fi casatorit cu ea atunci cand trebuia : o casa in New Jersey, doi copii, trofee de bowling, o slujba la magazinul socrului sau si muuuulta dragoste din partea sotiei lui, Kate.

Chiar daca la inceput este speriat de situatia complet noua in care se afla, Jack Campbell isi da seama curand ca a renuntat la atatea lucruri frumoase si importante pentru viata pe care a ales-o in final si, mai ales, ca banii nu inseamna totul.

Trailer-ul filmului :

Filmul din 2000 este atat de dragut, face parte din cele vechi, bine realizate, care iti raman cu adevarat in suflet ; Nicolas Cage si Téa Leoni sunt grozavi, asa ca daca nu l-ati vazut inca nu mai stati pe ganduri!

Vizionare placuta 😀

*mai sunt 22 de zile!