Viitorul film al lui Martin Lawrence va fi comedia Back to America, achizitionata de Alcon Entertainment. Aceasta spune povestea unui barbat simplu din Queens care descopera ca este mostenitorul tronului unei tari africane si care merge acolo pentru a-si reclama acest drept. Ultimul proiect al lui Lawrence a fost College Road Trip, iar acesta isi va relua curand rolul in continuarea lui Wild Hogs, pe care Disney o pregateste.

Ashton Kutcher se afla in negocieri finale pentru un rol principal in comedia sportiva Traded. Povestea filmului este urmatoarea : un fundas renumit din NFL si un pusti [tocilar] de 12 ani fac schimb de corpuri [in mod magic] si invata apoi lectii importante despre curaj si smerenie. Scenaristii sunt David Stem si David Weiss, care au lucrat si la viitorul film produs de 20th Century Fox, They Came From Upstairs.

Owen Wilson (Marley and Me) si Paul Rudd (Role Models) se afla in negocieri pentru a juca alaturi de are Reese Witherspoon intr-o comedie fara titlu deocamdata, pentru Columbia Pictures. James L. Brooks (Terms of Endearment, As Good as It Gets) este regizorul, producatorul si scenaristul proiectului, care are in centru un triunghi amoros. Rudd ar juca rolul unui om de afaceri de succes care face tot posibilul pentru a intra in gratiile dragutei Reese, in timp ce Owen Wilson ar fi un jucator profesional de baseball interesat de aceeasi femeie. Exista totusi un nume de productie, provizoriu pentru acest film, How Do You Know ?, iar studiourile vor sa inceapa filmarile la inceputul verii.

Kevin James, Chris Rock, Adam Sandler, Rob Schneider si David Spade se afla in negocieri pentru a juca impreuna intr-o noua comedie pentru Columbia Pictures. Dennis Dugan, care a mai lucrat cu Sandler la You Don’t Mess With the Zohan, va regiza noua comedie, a carei productie ar putea incepe in vara. Sandler s-a ocupat de scenariu, alaturi de Fred Wolf. In film va fi vorba despre 5 prietenii din liceu care se reunesc dupa 30 de ani, in weekend-ul de 4 iulie.

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Cei 5 actori au colaborat la mai multe proiecte, desi nu au jucat niciodata toti intr-un singur film. Sandler si James au avut rolurile principale in I Now Pronounce You Chuck and Larry, Schneider a jucat in Zohan, in timp ce Rock si James au avut mici aparitii in acest film.