Jennifer Aniston implineste azi 40 de ani!

Photobucket

Minunata actrita si-a petrecut copilaria intre Grecia si America, unde tatal ei primise un rol in celebrul soap Days of Our Lives. Jennifer s-a alaturat clubului de teatru Rudolf Steiner’ School cand avea doar 11 ani, dezvoltandu-si acolo si pasiunea pentru arta. In 1987, dupa absolvirea liceului, a jucat in diferite piese de teatru precum For Dear Life si Dancing on Checker’s Grave. In 1989, ea a primit primul rol intr-un serial de televiziune, Molloy. Jennifer a mai jucat in diferite productii [mai necunoscute] pana in 1994, cand a aflat de episodul-pilot al unui serial de comedie intitulat Friends Like These. Ea a fost rugata initial sa participe la castingul pentru rolul lui Monica, dar a refuzat si a participat la cel pentru Rachel Green, o printesa din suburbii care ajunge sa fie chelnerita in celebra cafenea Central Perk. Friends s-a bucurat de un succes enorm in numeroase state, iar dupa 10 sezoane cei 6 Prieteni au devenit staruri internationale!

Photobucket

Am vazut toate filmele in care a jucat dupa Friends si mi-e foarte draga aceasta actrita! In plus, mi se pare atat de dragut ca este cea mai buna prietena a lui Courtney Cox, exact cum erau si personajele pe care le-au interpretat cele doua in Friends 😀 . Derailed mi s-a parut un thriller reusit, Rumor Has It este o comedioara draguta, iar Friends With Money mi s-a parut un film foate interesant, rolul ei fiind neobisnuit si diferit de tot ce facuse pana atunci. The Break-Up a fost atat de amuzant, imi amintesc ca l-am vazut cu mama mea in ziua cand trebuia sa dau examen de admitere la A.S.E. [intrasem deja la Drept 🙂 ]

Photobucket

De abia astept sa vad Management, He’s Just Not That Into You, Marley and Me, noile ei comedii. Jennifer Aniston arata incredibil la 40 de ani! Hai sa aflam si alte lucruri interesante despre ea si cariera ei :

  • in 2003 filma simultan pentru Friends, Bruce Almighty si Along Came Polly
  • era cunoscuta drept clovnul clasei in liceu
  • este nasa lui Coco Arquette, fiica lui Courtney Cox si David Arquette
  • cand avea 11 ani, un tablou realizat de ea a fost expus in Metropolitan Museum of Art
  • ii este frica sa zboare
  • a fost chelnerita in mai multe productii : Friends, Office Space (1999), The Iron Giant (1999) si Along Came Polly (2004)
  • inainte de Friends, a participat la castingul pentru un rol permanent in celebra emisiune Saturday Night Live
  • pentru rolul sau din The Break-Up, Jennifer a castigat 8 milioane de dolari
  • coafura ei din Friends a fost copiata de foarte multe femei din America in anii ’90

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host