Sorority Row

Noul horror seamana foarte mult cu Black Christmas si I Know What You Did Last Summer. 5 “sorority girls” cauzeaza din greseala moartea unei alte “surori”, dupa o gluma proasta cu final tragic. Ele decid sa nu mai vorbeasca niciodata despre ce s-a intamplat in acea seara si sa-si continue vietile. Dupa absolvire insa, un criminal misterios se afla pe urmele fetelor si tuturor celor care le stiu secretul.

Dapa premierei : 2 octombrie 2009!

Drag Me to Hell

In acest horror, Christine Brown (Alison Lohman) este o femeie foarte ambitioasa care, dupa ce nu ii aproba imprumutul unei batrane pe cale sa isi piarda casa, este blestemata de aceasta. Este vorba despre blestemul Lamia, Christine este bantuita de un spirit malefic si viata ei se transforma intr-un adevarat cosmar. Regizorul este Sam Raimi!

Data premierei : 29.05.2009

Away We Go

Pare un film indie fermecator, regizat de Sam Mendes. John Krasinski si Maya Rudolph, doi actori de comedie foarte talentati, joaca rolul unui cuplu necasatorit, care asteapta un copil. Cei doi pornesc in cautarea locului perfect in care sa se regaseasca si sa isi intemeieze o familie. De vazut!

Premiera [limitata a] filmului : 5 iunie 2009!

X-Men Origins: Wolverine

Nu imi plac filmele de actiune [in afara de cele cu Bruce Willis 😀 ], dar am vazut trailer-ul filmului Wolverine ultima oara cand am fost la cinema si am ramas impresionata! Pare un film foarte reusit, Hugh Jackman este impresionant si ma bucur ca joaca si Liev Schreiber, un actor pe care il admir. Filmul spune povestea trecutului lui Wolverine, relatia lui cu Victor Creed si intalnirea acestuia cu diferiti mutanti [noi sau vechi, pe care fanii X-Men ii vor recunoaste]. Eu o sa merg la cinema sa il vad!

Data premierei : 01.05.2009!