Tina Fey si Steve Carell sunt poate cei mai buni comedieni ai momentului, iar ideea unui film cu cei doi este minunata. La asta s-a gandit si Fox cand le-a propus sa fie protagonistii comediei Date Night.

Photobucket

Filmul spune povestea unui cuplu vechi [Fey si Carell] a carui intalnire obisnuita se transforma in mult mai mult decat o cina si un film. Shawn Levy, regizorul filmului, le-a declarat celor de la Variety ca a cautat niste actori formidabili pentru rolurile principale din Date Night. “Am vrut sa fac o comedie normala, bazata pe realitate, despre casnicie si despre cat suntem dispusi sa facem pentru a pastra vie aceasta relatie. Tina si Steve sunt inteligenti si ancorati in realitate, iar modul lor de a face comedie se potriveste perfect cu acest film”.

Din distributie fac parte alte nume mari, care au acceptat imediat sa joace in noul film datorita prezentei celor doi actori de comedie extraordinari. Asadar, Mark Wahlberg va interpreta rolul unui agent de securitate care flirteaza cu Tina Fey, in timp ce James Franco va fi un infractor nu foarte inteligent. Taraji P Henson, nominalizata la Oscar pentru rolul din The Curious Case of Benjamin Button, va fi un agent de politie si vedeta serialului Gossip Girl, Leighton Meester, va fi dadaca angajata de cuplu. Kristin Wiig [starul din minunatul SNL] o va interpreta pe cea mai buna prietena a lui Fey. De asemenea, Common va fi raufacatorul din aceasta comedie, ceea ce ne arata clar ca vom avea parte de un date night dezastruos 🙂

Filmarile au inceput saptamana trecuta si, gratie Popsugar, avem parte de cateva poze de pe platouri. Date Night va avea premiera [in America] pe 9 aprilie 2010.