Netflix a lansat in sfarsit trailer-ul mult asteptatului film Fair Play – un nou thriller erotic care a avut premiera la Sundance la inceputul anului 2023, primind numai cronici elogioase.

Scris si regizat de Chloe Domont, aflata in mod surprizator la debut, Fair Play are in centru relatia dintre Emily (Phoebe Dynevor) si Luke (Alden Ehrenreich); o promovare uriasa in firma de investitii fara scrupule in care lucreaza amandoi duce la o schimbare majora in dinamica relatiei lor, care obliga cuplul aparent fericit si solid sa se confrunte cu adevaratul cost al succesului in cariera pe care si-au ales-o, dar si cu limitele tulburatoare ale ambitiilor lor.

Tanara actrita Phoebe Dynevor este cunoscuta mai ales pentru rolul lui Daphne din drama de succes Bridgerton, in timp ce Alden Ehrenreich a aparut in filme precum Solo: A Star Wars Story, Hail, Caesar!, Cocaine Bear sau Oppenheimer, unde a juca excelent! Chloe Domont a regizat episoade pentru seriale de succes precum Billions, Ballers si Clarice, devenind cu Fair Game unul dintre cineastii noi si interesanti de urmarit.

Dupa o “batalie” intensa cu Searchlight Pictures si Neon, Netflix a achizitionat filmul pentru suma de 20 de milioane $, record pentru Festivalul de Film Sundance; Fair Game va fi lansat in cateva cinematografe pe 29 septembrie 2023 si pe Netflix pe 13 octombrie 2023!