Did You Hear About the Morgans

Filmul este o noua comedie romantica cu Hugh Grant si Sarah Jessica Parker in rolurile principale! Cei doi sunt un cuplu din New York aflat intr-o casatorie care nu mai merge deloc. Dupa ce sunt martorii unei crime, ei intra in programul de protectie a martorilor si sunt nevoiti sa se mute intr-un orasel din Wyoming. Regizorul este Marc Lawrence, care a mai lucrat cu Grant la Two Weeks Notice si Music and Lyrics.

Filmul va avea premiera romaneasca pe 15.01.2010!

When in Rome

O alta comedie romantica despre o tanara ambitioasa, interpretata de Kristen Bell, al carui nororc in dragoste se schimba subit dupa o scurta vacanta la Roma. Noua ei lista de pretendenti este formata din: un magnat al carnatilor (Danny DeVito), un magician stradal (Jon Heder), un pictor pasional (Will Arnett) si un model absedat de propria infatisare (Dax Shepard). Dar cand un reporter foarte dragut incearca sa o cucereasca, cum va sti ea daca intentiile lui sunt chiar sincere?

Premiera romaneasca a filmului va fi pe 19.03.2010!

The Blind Side

Un adolescent Afro-American de 150 de kilograme, sarac si needucat, al carui tata a fost ucis si a carui mama fusese dependenta de droguri, este plimbat dintr-o scoala publica in alta. Dar statura impresionanta si iutimea lui atrag atentia unui cuplu bogat, care are grija ca acesta sa devina una dintre cele mai mari sperante ale liceului la fotbal american [din intreaga tara]! Trailer-ul mi s-a parut foarte emotionant!

De abia astept sa vad filmul!

New York, I Love You

Filmul face parte dintr-o antologie minunata, denumita Orasele Iubirii. Primul a fost Paris, Je t’aime, iar locatiile urmatoarelor filme vor fi Shanghai, America de Sud si Africa!

Filmul va avea premiera [limitata] pe 16 octombrie 2009!

My One and Only

Frumoasa Ann Devereaux (Renée Zellweger) tocmai si-a parasit barbatul. Ea pleaca alaturi de baietii ei adolescenti intr-o calatorie cu masina prin tara, in cautarea unui nou sot capabil sa ii intretina. Lumea era suparata ca trailer-ul contine toata actiunea filmului 🙂 .

Filmul va intra in unele cinematografe din America pe 21 august 2009!