• Penelope Cruz si Javier Bardem s-au logodit, ne dezvaluie Usmagazine.com.

free image host

Cei doi s-au cunoscut in 1992, in timpul filmarilor pentru Jamon, Jamon. Povestea continua in 2007, cand Penelope, 35 de ani si Bardem, 40, incep o relatie amoroasa. Ajungem la punctul culminant, adica in septembrie 2009, cand este anuntata logodna lor! Acum asteptam nunta 🙂

  • Vince Vaughn s-a logodit cu Kyla Weber de Valentine’s Day!

free image host

“Se apropia Valentine’s Day si m-am gandit ca ar trebui sa profit de asta,” a declarat actorul de 39 de ani in timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres. “Asa ca am cerut-o in casatorie de Valentine’s Day”. Vaughn a adaugat ca el si logodnica lui avusesera o relatie de un an si jumatate inainte de marea intrebare. Viitoarea mireasa, Kyla Weber, este agent imobiliar.

  • Christina Hendricks s-a casatorit cu Geoffrey Arend!

free image host

Vedeta din serialul de succes Mad Men s-a casatorit duminica trecuta cu actorul Geoffrey Arend. Petrecerea a avut loc la restaurantul Il Buco din New York. Frumoasa roscata, care o interpreteaza pe Joan in serial, l-a cunoscut pe Arend prin intermediul lui Vincent Kartheiser, colegul ei din Mad Men. Mireasa a purtat o rochie Carolina Herrera si verighetele de platina au fost realizate de Tacori.

Va urma