free image hostfree image host
free image hostfree image host

  • O sa incep cu Nine, musical-ul regizat de Rob Marshall ce contine o distributie impresionanta, formata din Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Marion Cotillard, Sophia Loren, Kate Hudson sau Judi Dench!

Filmul spune povestea faimosului regizor italian Guido Contini, care se chinuie sa gaseasca un echilibru intre viata lui profesionala si cea privata. El trebuie sa se descurce cu relatiile dramatice pe care le are cu sotia, amanta, muza, amica si mama acestuia.



* Raluk ne spune parerea ei despre film! 😀 + inca trei postere foarte frumoase ale acestui musical

free image hostfree image hostfree image host

Un film care a generat numai cronici favorabile, este nominalizat la mai toate premiile importante din aceasta perioada si are sanse mari sa castige Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu si/sau cea mai buna regie, dupa parerea mea. Vineri are premiera in cinematografele din Romania, asa ca mergeti sa il vedeti!

  • The Book of Eli

Actiunea filmului are loc dupa un cataclism nimicitor si in care Eli (Denzel Washington), un razboinic singuratic, calatoreste de-a lungul Americii, pentru a proteja o carte care ar putea reprezenta singura sansa de salvare a omenirii. Filmul este regizat de fratii Allen Hughes si Albert Hughes. Pentru fanii genului, The Book of Eli nu trebuie ratat!

  • Louise-Michel

Ce se intampla cand muncitorii dintr-o fabrica isi pierd brusc locul de munca? Louise ii indeamna sa foloseasca  salariile compensatorii pentru a angaja un asasin care sa il ucida pe seful lor, omul responsabil pentru inchiderea fabricii. Din pacate, Louise il gaseste pe Michel, un agent de securitate incapabil, care nu este in stare sa le rezolve problemele, ba dimpotriva! Un film frantuzesc plin de umor [negru]!

Va urez vizionare placuta si sper sa reveniti cu impresii  legate de premierele vazute 😉