Water for Elephants/Apa pentru elefanti reprezinta o carte foarte populara si mult premiata inca de la aparitia ei, 2006. Aceasta se va transforma curand intr-un film si se stie deja cine vor juca rolurile principale!

Photobucket

Robert Pattinson, Sean Penn si Reese Witherspoon vor juca in adapatarea romanului scris de Sara Gruen. Francis Lawrence (I Am Legend, Constantine) a fost ales ca regizor. Romanul se petrece in anii ’30 si spune povestea unui tanar student la facultatea de medicina veterinara Cornell, care isi paraseste studiile dupa ce ambii lui parinti sunt omorati. El se alatura spectacolului Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth, lucrand ca veterinar pentru circ. Jacob va fi interpretat de Robert Pattinson, in timp ce Witherspoon o va juca pe Marlena, frumoasa sotie a lui August (Penn), un dresor de animale crud si imprevizibil.

Starul din Twilight este cautat de toate studiourile importante de la Hollywood si mai trebuie doar sa semneze contractul pentru Water for Elephants. Sean Penn se afla in Haiti, pentru o misiune umanitara si, desi a primit o oferta serioasa de la Fox 2000, nu si-a dat inca acceptul.