Sezonul 36 al minunatului show Saturday Night Live va avea premiera sambata, 25 septembrie! Amy Poehler, fost membru SNL, va fi gazda primei editii si Katy Perry va fi invitatul muzical.

Photobucket

Amy Poehler, de trei ori nominalizata la Premiile Emmy, a facut parte din Saturday Night Live timp de 8 ani. Este prima oara cand draguta actrita va gazdui show-ul. Amy Poehler a ramas la NBC, unde joaca rolul principal in serialul de comedie Parks and Recreation. Echipa SNL din acest sezon se mareste cu [noii] membrii Vanessa Bayer, Paul Brittain, Taran Killam si Jay Pharoah. Primii doi sunt comedieni cunoscuti din Chicago, Taran Killam vine din Los Angeles, iar Jay Pharoah este originar din Virginia. De abia astept sa ii vad, desi sunt un pic trista ca Will Forte nu mai face parte din Saturday Night Live.

In plus, am aflat cate ceva despre urmatoarele gazde ale noului sezon: Bryan Cranston, actorul principal din Breaking Bad, va prezenta editia din 2 octombrie; Jane Lynch (Glee) va fi gazda celei din 9 octombrie, iar Emma Stone va fi gazda Saturday Night Live din 23 octombrie! Jon Hamm a anuntat in cadrul show-ului Late Night cu Jimmy Fallon ca va fi gazda editiei SNL din 30 octombrie. Se pare ca si Lindsay Lohan se afla in negocieri pentru a gazdui editia din 4 decembrie.