A inceput si luna mea preferata din an, numaratoarea inversa pana la Craciun si o perioada minunata, pe care o astept cu drag in fiecare an. De abia astept sa ninga, sa vad tot orasul impodobit de sarbatoare si sa fiu inconjurata de farmecul acestei luni magice. Sper ca, orice s-ar intampla in viitor, acest sentiment sa nu se schimbe si sa fiu la fel de entuziasmata si fericita de Craciun.

Photobucket

La Sala Dalles, in fiecare an in luna decembrie, se organizeaza Targul Cadourilor de Craciun! Timp de 3 saptamani, din 2 decembrie si pana in Ajunul Craciunului (24 decembrie), vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri cu totul speciale. O noutate a acestui an o reprezinta cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse in Germania, in infrigurata Siberie sau Orientul Indepartat. Intrarea este gratuita.

Artizanii “ILoveHandmade” se reunesc din nou la Muzeul Municipiului Bucuresti pentru Targul ILoveHandmade, care va avea loc intre 4-5 Decembrie, orele 10.00 – 18.00. Intrarea este libera!

Photobucket

Etajul 1 al mall-ului AFI Palace Cotroceni gazduieste in perioada 3 – 24 decembrie un targ de sarbatori multicultural, cu produse aduse din peste 10 tari – Around the world Christmas Expo!

Photobucket

Ceainaria Serendipity va invita duminica, 5 decembrie, de la ora 11, sa intrati in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa il ajutati pe Mos Craciun sa aleaga cadouri pentru cei dragi. Veti avea ocazia sa cumparati cadouri speciale, confectionate manual si să savurati un ceai parfumat. Bazarul de Craciun de la Ceainaria Serendipity este dedicat celor care isi doresc să puna sub brad cadouri originale, evitand aglomeratia marilor magazine si a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia editie a evenimentului, veti putea alege dintr-un numar mare de podoabe, accesorii si decoratiuni, create cu suflet de tineri artisti.  Intrarea este libera!

Photobucket

Inainte de a cobori pe hornul caselor noastre, Mos Craciun isi descarca sacul cu surprize, in avanpremiera, la Romexpo. Timp de cateva zile, intre 2 si 5 decembrie, aici se va desfasura cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale specializate de cadouri, denumita sugestiv SUVENIRURI.