Festivalul International de Film BucurestiBucharest IFF va avea loc in perioada 11-17 aprilie 2011, la cinematografele Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) si Sala “Elvira Popescu” din capitala.

Photobucket

Festivalul International de Film Bucuresti “B-EST IFF” este prima mare competitie cinematografica de film de lung metraj organizata la Bucuresti, incepand cu anul 2005.

Scopul festivalului a fost de a se constitui intr-un forum care sa incurajeze curentele cinematografice noi aparute. Dorim sa descoperim talente noi, sa promovam tineri realizatori de film care s-au facut deja cunoscuti atat pe plan national, cat si in competitiile internationale importante. Dorim sa aratam publicului bucurestean, iubitor de cinema, creatii de cea mai buna calitate si va invitam sa participati in cadrul acestui eveniment.

Bucharest IFF este un festival deschis cinematografului de arta, dar si celor care vor sa exprime ceva nou si diferit prin pelicula. Desi accentul este pus pe filme independente, productii realizate cu buget mic si mediu, selectiile au inclus intotdeauna si filme importante premiate in festivaluri internationale.

Programului intregului Festival il puteti vedea aici! Biletele de intrare la festival vor fi puse in vanzare la casele celor trei sali de cinema – Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Sala Elvira Popescu din incinta Institutului Cultural Francez – si vor avea preturile standard percepute de acestea, intre 7 şi 10 lei. Pentru studenti, in limita locurilor disponibile, accesul este gratuit la Cinema Studio.