Actrita Jena Malone (Sucker Punch) o va interpreta pe scriitoarea americana Carson McCullers in filmul biografic Lonely Hunter.

Photobucket

Lonely Hunter reprezinta povestea adevarata a romancierei si dramaturgului Carson McCullers, o femeie care a trecut peste obstacole considerabile pentru a deveni una din cele mai influente scriitoare ale vremii sale. Suferind de o boala foarte grea si dupa doua casnicii toride cu acelasi barbat, imaginatia sa i-a daruit un sanctuar pe care l-a impartasit cu toti cititorii sai. Filmul va prezenta 35 de ani din viata acesteia si va include figuri notabile precum bunul ei prieten Tennessee Williams, protejatul ei Truman Capote, colega ei de apartament Gypsy Rose Lee si, nu in ultimul rand, colaboratoarea ei Ethel Waters.

Deborah Kampmeier, regizoarea filmului, a declarat: “Vulnerabilitatea lui Jena, curiozitatea si pasiunea ei sunt perfecte pentru Carson. Jane este extrem de talentata si sunt incantata sa lucrez cu aceasta intr-un proces care va fi cu siguranta extrem de creativ si captivant”.