The Whole Truth este o noua drama juridica scrisa de Nicholas Kazan (Fallen) si regizata de Courtney Hunt (Frozen River), cu Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw si Gabriel Basso in distributie.

 photo ijnhgt_zps9a3005b3.jpg

Richard Ramsay (Keanu Reeves) este avocatul apararii in cazul lui Mike Lassiter (Gabriel Basso), un baiat de 17 ani acuzat de omor. Dovezile impotriva lui sunt substantiale: arma crimei contine amprentele sale si tanarul apoape a recunoscut ca si-a omorat tatal bogat (Jim Belushi). In plus, Mike nu a mai scos niciun cuvant din ziua crimei. Fara indicii din partea clientului lui sau alte dovezi in favoarea acestuia, Ramsay ii cere ajutorul lui Janelle (Gugu Mbatha-Raw), un tanar avocat hotarat sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acest caz.

Rolul lui Richard Ramsay ii apartinuse initial lui Daniel Craig, care a renuntat la proiect in aprilie, exact inainte de inceperea filmarilor. Productia filmului s-a mutat din Boston in New Orleans, Reeves jucand acum rolul unui avocat din Sud. PalmStar finateaza filmul, Richard Suckle si Charles Roven fiind producatori executivi, alaturi de Anthony Bregman [Likely Story] si Kevin Frakes [PalmStar Entertainment].