Free Image Hosting At siteNBC a comandat 13 episoade pentru Telenovela, o noua comedie single-camera cu Eva Longoria in rolul principal!

Bazat pe o idee a fostului star din Desperate Housewives, scris de Chrissy Pietrosh si Jessica Goldstein (Cougar Town), Telenovela spune povestea divei Ana Maria, protagonista celei mai de succes telenovele din America Latina – aceasta face tot posibilul pentru a ramane pe culmile succesului, intr-o lume in care drama din fata camerei nici nu se compara cu cea din spatele ei. Eva Longoria si partenerul ei de productie, Ben Spector [UnbeliEVAble], vor produce noul serial. Cum noua comedie este despre lumea telenovelelor, NBC a avut mai multe discutii cu televiziunea [sora] Telemundo, pentru a realiza segmente de 4-5 minute in spaniola, care vor promova Telenovela telespectatorilor vorbitori de spaniola.

Dupa Desperate Housewives, Eva Longoria s-a axat doar pe productia de seriale: este producatorul executiv al dramei Devious Maids, iar compania ei, UnbeliEVAble, a vandut 9 proiecte in acest sezon, printre care drama medicala Critical, la NBC si drama politica texana, Pair Of Aces, la ABC.