Image and video hosting by TinyPicAlec Baldwin va juca rolul primarului orasului New York, intr-un nou serial damatic castigat de HBO dupa o lupta apriga 🙂

Fostul star din 30 Rock va fi si producatorul executiv al proiectului; Baldwin va fi Joe Byrne – un bilionar din afaceri cu imobiliare si cu o viata sociala activa, care il inlocuieste pe primarul in functie al orasului, in urma unei tragedii.

“He’s [Donald] Trump without the baggage, [former NYC Mayor Michael] Bloomberg but a Democrat, [philanthropist] George Soros if he was in real estate, a left-leaning Democrat who is also a businessman,” a declarat Alec Baldwin pentru Deadline.

Tonul serialului va fi gri si intens, dar nu la fel de intunecat si pesimist ca acela din drama politica House of Cards [Netflix]. Cary Brokaw (Angels in America) va produce aceasta noua drama HBO alaturi de Baldwin, filmarile fiind programate sa inceapa in septembrie 2015, la New York.

Preferatul meu, nascut in aceeasi zi cu mine 😀 , a fost absolut genial in 30 Rock, serialul meu de suflet! Pentru rolul lui Jack Donaghy, Alec Baldwin a castigat 2 Premii Emmy, 3 Globuri de Aur si 7 Premii SAG; de atunci, el a aparut in martie 2014 intr-un episod din Law & Order: SVU si a facut parte din emisiunea speciala Saturday Night Live‘s 40th. Alec Baldwin, care implineste maine 57 de ani, este casatorit din iunie 2012 cu Hilaria, 30, o instructoare de yoga. Cei doi am impreuna o fetita, Carmen, nascuta pe 23 august 2013 si sunt pe cale sa devina parinti pentru a doua oara.