Natalie Dormer si Paul Bettany vor juca alaturi de Martin Freeman, Anthony Hopkins si Harrison Ford in Official Secrets, un nou thriller cu spioni regizat de Justin Chadwick (Mandela: Long Walk To Freedom si The Other Boleyn Girl).

Image and video hosting by TinyPic

Filmul este bazat pe bestseller-ul scris de Marcia si Thomas Mitchell, The Spy Who Tried To Stop A War: Katherine Gun And The Secret Plot To Sanction The Iraq Invasion. Sara si Gregory Bernstein s-au ocupat de scenariu, iar Elizabeth Fowler (Devil’s Knot) va produce filmul. Filmarile vor incepe in mai, in Marea Britanie.

Official Secrets spune povestea lui Katharine Gun (Dormer), un agent al serviciilor secrete britanice care dezvaluie unui reporter de la The London Observer (Bettany) o operatiune secreta si ilegala a NSA impotriva Consiliului de securitate a Natiunilor Unite pentru a trece o rezolutie de razboi. In urma acestei destainuiri, Katharine este arestata, iar Martin va scoate la iveala un plan socant, incercand sa obtina dovezi pentru eliberarea tinerei.

Martin Freeman va fi Peter Edwards, redactorul de afaceri externe de la The London Observer, Anthony Hopkins va juca rolul unui general britanic pensionat, iar Ford va fi un agent CIA.