Naomie Harris (Moonlight, Bond 25) va juca rolul principal in Black and Blue, un nou thriller regizat de Deon Taylor (Meet the Blacks) dupa un scenariu scris de Peter A. Dowling (Fightplan). Sean Sorensen de la Royal Viking Entertainment va produce filmul, alaturi de Hidden Empire Film Group, compania de productie pe care Taylor o are alaturi de Roxanne Avent si Robert F. Smith.

Black and Blue follows spune povestea unui politist incepator din New Orleans, care ajunge in mod intamplator sa fie martorul unei crime: niste colegi ofiteri de politie omoara un traficant de droguri, incident care este filmat de camera pe care politista o avea atasata uniformei sale. Dupa ce este descoperita, ea reuseste sa scape din mainile lor, dar este vanata toata noaptea de cei care vor cu disperare sa stearga filmarea incriminatoare.

Naomie Harris a fost nominalizata la Oscar in 2017, pentru rolul secundar din Moonlight. Actrita britanica de 42 de ani a mai jucat in Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest si At World’s End, 28 Days Later, Skyfall, Spectre, Southpaw si Rampage. Harris isi va relua rolul lui Eve Moneypenny in Bond 25, in care va juca alaturi de Daniel Craig.