Image and video hosting by TinyPicSuranne Jones, una dintre cele mai frumoase si talentate actrite britanice, este insarcinata cu primul copil!

Actrita de 37 de ani a confirmat fericita veste pe covorul rosu al National Television Awards de pe O2 Arena din Londra, sarcina fiind destul de avansata 🙂 Suranne Jones a fost insotita la eveniment de sotul ei, Laurence, redactorul sef al revistei Nikon Pro. Cei doi s-au casatorit la Londra, intr-o ceremonie intima, dupa o relatie de 6 luni.

“We have been married nearly a year and a half now and what a wonderful way to kind of move our marriage on. We’re dying to celebrate the new arrival.” le-a declarat actrita celor de la Mirror.

Faptul ca asteapta primul copil nu a fost singurul motiv de bucurie al ei in acea seara, talentata actrita castigand Premiul pentru cea mai buna actrita intr-o drama pentru rolul din Doctor Foster. In plus, miniseria BBC a fost desemnata cea mai buna drama noua – un lucru bine meritat, deoarece a fost excelenta! Doctor Foster a fost unul dintre cele mai bune seriale/miniserii pe care le-am vazut in 2015 si care mi-a demonstrat, inca o data, ca nimic nu se compara cu productiile [dramatice sau nu] britanice. Niciun serial american nu imi va placea la fel de tare, in primul rand pentru ca nu mi se pare la fel de realist ca unul englez. De asemenea, aceasta realitate este mult mai apropiata de cea romaneasca, ambele fiind europene.

Image and video hosting by TinyPicDin fericire, BBC a comandat si sezonul 2 pentru Doctor Foster, filmarile incepand in septembrie 2015; “This is amazing. We start filming Doctor Foster series 2 in September so you can look forward to that,” a declarat Suranne Jones la ceremonie.

“I can’t say much, only that most of the original cast are returning. It’s not going to be a whole new ball game, it’s a continuation of Gemma and Simon’s story, but it’s a different stage in their life,”a adaugat fericita actrita pentru TV Times. “It was so successful, I just wondered what the hook would be to keep people coming back to this relationship. Then I went out for dinner with (writer) Mike and the team and they told me what they had planned. I thought it sounded great, and actually like something we haven’t explored in a couple before.”

Un alt serial de exceptie in care o putem vedea pe talentata actrita este Scott & Bailey, sezonul 5 al acestuia fiind difuzat in 2016. De abia astept sa vad ce se mai intampla cu detectivii DS Rachel Bailey si DC Janet Scott (Lesley Sharp), doua personaje feminine puternice, amuzante si foarte bune in ceea ce fac.