Freida Pinto (Slumdog Millionaire) va juca alaturi de Idris Elba (Luther) in Guerilla, o noua miniserie Showtime & Sky Atlantic formata din 6 parti.

 photo pinto_zpstiwdlatk.jpg

John Ridley (12 Years a Slave, American Crime) va scrie majoritatea episoadelor, le va regiza pe primele doua si pe ultimul. Guerilla este o poveste de dragoste care se petrece in contextul uneia dintre cele mai explozive perioade politice din istoria Marii Britanii. Jas (Freida Pinto) si Marcus, rol care nu a fost inca distribuit, sunt un cuplu care formeaza o celula secreta radicala. Tinta lor principala devine The Black Power Desk, o unitate adevarata de contraspionaj, dedicata eliminarii oricarei forme de activism de culoare. Extrem de hotarata, pasionala si cu puternice convingeri politice, Jas ajuta la eliberarea din inchisoare a unui prizonier carismatic, in cadrul luptei din strada impotriva nedreptatilor sociale din Londra anului 1971.

Sam Miller (Luther) va regiza restul episoadelor din Guerrilla, toate fiind produse de John Ridley si Idris Elba, alaturi de Patrick Spence si Katie Swinden de la Fifty Fathoms, Tracy Underwood (ABC Signature) si Michael McDonald de la Stearns Castle.

Filmarile vor incepe la sfarsitul verii, la Londra.