Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) a obtinut un alt rol principal de telviziune, de aceasta data intr-o noua miniserie bazata pe infama ucigasa din Texas, Candy Montgomery.

Noua serie, intitulata momentan Candy, este o productie UCP (o divizie a Universal Studio Group), fiind in prezent in negocieri cu diferite posturi TV si servicii de streaming. Elisabeth Moss o va interpreta pe Candy Montgomery, o casnica din Texas in anii ’80 care, aparent, le avea pe toate – un sot iubitor si o slujba buna, un fiu si o fiica, o casa frumoasa in nou aparuta suburbie. Si atunci, de ce si-a omorat (cu un topor) prietena de la biserica?

I have been wanting to play an anti-heroine for a while now, and have been trying to work with Robin again after Mad Men for even longer. So when she asked me if I wanted to play a housewife from Texas who, some would say, got away with murder, I simply said, ‘Where do I sign?‘” a declarat Elisabeth Moss.

Robin Veith, care a lucrat cu Moss la Mad Men, a scris scenariul episodului pilot si va fi producator executiv, alaturi de frumoasa actrita, Nick Antosca (The Act) si Alex Hedlund (The Great Wall).