Image and video hosting by TinyPicLuna noiembrie ne aduce un nou film romanesc, Hawaii, un film de actiune despre dragoste, dar si despre bani cu care iti poti cumpara daca nu fericirea, macar libertatea de a alege sa fii nefericit.

Dragos Bucur si Andi Vasluianu sunt impreuna pe marele ecran dupa 15 ani in acest film regizat de Jesús del Cerro (Ho Ho Ho, Nasa), o poveste despre cum sa ajungi la o mostenire de 3 milioane de dolari intr-o vreme cand un singur dolar detinut in casa era motiv sa-ti pierzi libertatea pe viata. Personajul principa feminin este interpretat de Cristina Flutur, castigatoare in 2013 a premiului de interpretare feminina la Festivalul de Film de la Cannes pentru rolul din filmul Dupa Dealuri. Din distributie mai fac parte Constantin Cojocaru, Rodica Lazar si Gheorghe Ifrim.

Filmul, o productie Actoriedefilm.ro in colaborare cu Indie Studio, realizata cu sprijinul CNC, este distribuit de Ro Image 2000 si se va lansa in cinematografele din Romania pe 17 noiembrie 2017.