Kevin Hart si Tiffany Haddish joaca in Night School, o noua comedie Universal regizata de Malcolm D. Lee (Girls Trip).

Taran Killam, Ben Schwartz, Mary Lynn Rajskub, Rob Riggle si Yvonne Orji fac parte din distributia filmului, care va avea premiera pe 28 septembrie 2018.

Can You Ever Forgive Me? este o dramedie bazata pe devarata poveste a celei mai populare biografe a celebritatilor, Lee Israel (Melissa McCarthy), care si-a castigat existenta in anii ’70 si ’80, scriind despre personalitati faimoase precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder.

Regizat de Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl), filmul va avea premiera pe 19 octombrie 2018.

Kate McKinnon (Saturday Night Live) si Mila Kunis (Bad Moms) joaca pentru prima data impreuna in The Spy Who Dumped Me, o noua comedie exploziva scrisa si regizata de Susanna Fogel (Life Partners).

Justin Theroux, Sam Heughan, Hasan Minhaj si Gillian Anderson joaca de asemenea in film, acesta avand premiera pe 3 august 2018.

HBO a lansat primul trailer al noului serial Succession – o noua drama intensa care spune povestea familiei Roy, aflata in fruntea unui imperiu media; cand Logan Roy (Brian Cox), patriarhul familiei, anunta ca se retrage, acesta trebuia sa hotarasca carui copil ii va preda conducerea afacerii.

Creat de Jesse Armstrong (In the Loop), Succession va avea premiera in iunie 2018.

Cargo este un nou horror apocaliptic cu zombii, regizat de Ben Howling si Yolanda Ramke; Martin Freeman (The Hobbit) este un tata disperat, care va face absolut totul pentru ca bebelusul sau sa ramana in viata.

Cargo va fi disponibil pe Netflix incepand cu 18 mai 2018.