60f44fa499d4ff70fb29063047989faa.jpgDupa mai multe piese de teatru pe Broadway, Carey Mulligan revine pe scena newyorkeza!

Actrita britanica va juca timp de 5 saptamani intr-un one-woman show numit Girls and Boys, pe scena unui teatru Off-Broadway. Acesta va fi produs de Audible, principalul vanzator de carti in format audio, fiind lansata apoi si o inregistrare a piesei.

“Audible is seeking to transform the theater experience and usher in a new era for audio drama,” a declarat Kate Navin, producator de teatru. “By providing performers and creators support and resources necessary to thrive in their craft, Audible is extending compelling performances and building a home for artists and creatives”.

Girls and Boys prezinta vietile unui cuplu, incepand cu momentul in care s-au cunoscut stand la coada intr-un aeroport, continuand cu casnicia lor si nasterea copiilor, carierele pe care le-au ales si desfasurarea plina de obstacole a relatiei lor. Spectacolul va avea premiera pe 12 iunie, la teatrul Minetta Lane din New York.