Michelle Williams va juca rolul principal in drama The Challenger, care spune povestea adevarata a tragediei navetei spatiale Challenger din 1986.

Image and video hosting by TinyPic

Starul din Blue Valentine si All the Money in the World o va interpreta pe Christa McAuliffe, o profesoara americana din Concord, New Hampshire si unul din cei sapte membri ai echipajului misiunii STS-51-L a navetei spatiale Challenger. In 1985, ea a fost selectată din mai mult de 11.000 de participanti la proiectul NASA Teacher in Space si a fost programata pentru a deveni primul profesor in spatiu. Ca membru al misiunii STS-51-L, aceasta urma sa efectueze experimente si sa predea lectii din naveta spatiala Challenger. In dimineata zilei de 28 ianuarie 1986, naveta s-a dezintegrat la numai 73 secunde de la lansare. Christa McAuliffe a primit in 2004, postmortem, Medalia de Onoare a Congresului pentru activitati spatiale.

Martin Zandvliet (The Outsider) va regiza filmul, dupa un scenariu scris de Jayson Rothwell (Silent Night). John si Art Linson, Ben Renzo, Jill Ahrens, Ryan Ahrens, Drew Brees, Tony Parker, Michael Finley si Derrick Brooks vor produce The Challenger, filmarile incepand in mai 2019.