Netflix este liderul global al retelelor de televiziune prin internet, cu 130 de milioane de abonati din peste 190 de tari care se bucura de seriale, documentare si lungmetraje intr-o mare varietate de genuri si limbi. Abonatii au acces nelimitat la continut, oricand si oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Acestia pot reda, intrerupe si relua vizionarea fara publicitate sau angajamente.

Din ianuarie 2019, abonatii Netflix, printre care ma numar si eu (desigur) pot vedea serialul Homeland – toate cele 6 sezoane incepand cu 1 ianuarie (yay), Family Guy – sezoanele 11-14, Sons of Anarchy – sezoanele 1-7. Din aceeasi data va putea fi vazut si sezonul 3 al serialului A Series of Unfortunate Events. In acest ultim act al serialului, fratii Baudelaire nu se vor da in laturi de la nimic pentru a elucida misterele DPV si pentru a pune capat demersurilor asidue ale Contelui Olaf.

Din 6 ianuarie 2019, putem vedea sezonul 6 al serialului Grimm, in 11 ianuarie va debuta noul serial Sex Education, in care neexperimentatul Otis (Asa Butterfield) calca pe urmele mamei sale sexolog (Gillian Anderson) si, alaturi de rebela Maeve (Emma Mackey), infiinteaza la scoala o clinica secreta de terapie sexuala.

In aceeasi data va fi lansat sezonul 2 al serialului Friends from College; S-au facut greseli. Au fost sentimente care au durut. Dar viata a continuat. Acum, cu o nunta la orizont, gasca incearca sa lase trecutul in spate. Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage si Jae Suh Park fac parte din distributie.

Pe 18 ianuarie va aparea Grace and Frankie, sezonul 5, iar din 20 ianaurie va fi disponibil sezonul 4 al comediei Crazy Ex-Girlfriend.