Un adevarat simbol al filmelor de actiune, Liam Neeson revine in forta pe marile ecrane, in Cold Pursuit/ Ucide-i cu sange rece, un remake al unui hit de box office norvegian, care de maine, 22 februarie, promite un mix incredibil de scene explozive, cu umor de cea mai buna calitate.

„Personajul meu alege calea razbunarii, insa nu are idee in ce se baga. Crede ca pleaca in cautarea tipului care i-a ucis fiul, cand in realitate se trezeste prins intr-un vortex de razbunare si violenta. E incredibil ca totul e relatat printr-un desavarsit umor negru, daca va puteti imagina”, declara Liam Neeson despre rolul sau din Ucide-i cu sange rece.

Toate problemele par sa fi inghetat sub stratul urias de zapada in acest orasel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetatean model si familist convins, este pus la grea incercare in momentul in care fiul sau este gasit mort in circumstante foarte misterioase. Razbunarea devine principala lui preocupare si rand pe rand isi face dreptate singur executandu-i pe cei pe care ii considera vinovati.

In regia lui Hans Petter Moland, cel care e responsabil si de filmul original, In Order Of Disappearance, care s-a bucurat de un incredibil succes in Norvegia, Cold Pursuit ii mai are in distributie pe Emmy Rossum, Laura Dern si Tom Batman; filmul este distribuit de Vertical Entertainment si cofinantat prin programul Europa Creativa al Uniunii Europene (Creative Europe Media).