Kaitlyn Dever (Unbelievable) si Jonathan Tucker (Westworld) vor juca impreuna in primul episod din Monsterland, o noua serie horror Hulu de tip antologie produsa de Annapurna Pictures; inspirata din cartea de povestiri North American Lake Monsters a lui Nathan Ballingrud, noul serial prezinta povesti pline de sirene, ingeri decazuti si alte creaturi stranii, dar si ale unor oameni disperati, care ajung sa faca lucruri de nedescris pentru a-si repara vietile.

Aubrey Plaza (Parks and Recreation) si Scott Speedman (Animal Kingdom) vor juca alaturi de Michael Caine in Best Sellers, debutul regizoral al lui Lina Roessler; filmul spune povestea unui scriitor de mult uitat (Caine) care porneste intr-un nebunesc tur de promovare cu un tanar editor de carte (Plaza), pentru a salva micuta editura a tatalui acesteia.

Adam Scott (Big Little Lies) va juca rolul principal din Severance, o noua drama Apple TV+ produsa si regizata de Ben Stiller (Escape at Dannemora); actiunea noului serial are loc la Lumen Industries, o companie care intentioneaza sa duca la alt nivel echilibrul viata/birou, iar Scott va fi Mark, un angajat cu un trecut intunecat, care incearca sa isi puna ordine in viata.

Lionsgate va distribui noul film de actiune The Plane, cu Gerard Butler in rolul principal, in America de Nord si Sud, Marea Britanie si India. Butler va fi Ray Torrance, un pilot care reuseste sa aterieze in siguranta avionul grav afectat de o furtuna, intr-o zona de razboi; productia filmului va incepe in 2020.

Amazon va adapta A League of Their Own – filmul din 1992 cu Tom Hanks, Geena Davis si Lori Petty in distributie, despre o echipa de baseball formata numai din femei, intr-un nou serial de comedie; D’Arcy Carden (The Good Place) si Abbi Jacobson (Broad City) vor juca in episodul pilot, scris de Will Graham (Mozart in the Jungle).

Cea de-a 31-a editie a Festivalului de Film de la Palm Springs o va omagia pe Renée Zellweger, care va primi Desert Palm Achievement Award, Actress pentru rolul excelent din drama Judy.

Cel de-al treilea sezon al seriei de tip antologie, produsa de National Geographic, este intitulat Genius: Aretha si va prezenta viata legendarei Aretha Franklin; Cynthia Erivo (Harriet) va juca rolul principal, alaturi de Courtney B. Vance (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story), Malcolm Barrett (Timeless), Patrice Covington (The Color Purple on Broadway), Kimberly Hébert Gregory (Vice Principals), Rebecca Naomi Jones (The Big Sick) si Sanai Victoria (No Good Nick).