The Conjuring: The Devil Made Me Do It/ Traind printre demoni: E mana diavolului este al saptelea film din Universul Conjuring, cea mai mare franciza de groaza din istorie, care a incasat peste 1,8 miliarde de dolari in intreaga lume. Aceasta include primele doua filme Conjuring si Annabelle, Annabelle: Creatie, Monahia si Annabelle vine acasa.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It dezvaluie o poveste ingrozitoare de teroare, crima si o forta malefica necunoscuta, care ii socheaza chiar si pe experimentatii investigatori din viata reala Ed si Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzationale cazuri din dosarele lor incepe cu lupta pentru sufletul unui tanar baiat si ii duce apoi dincolo de tot ce mai vazusera pana acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii in care un suspect de crima invoca posesia demonica ca strategie de aparare.

Vera Farmiga si Patrick Wilson revin in rolurile Lorraine si Ed Warren, sub indrumarea lui Michael Chaves (Blestemul La Llorona). Filmul ii mai are in roluri principale pe Ruairi O’Connor (Printesa spaniola), Sarah Catherine Hook (Monsterland) si Julian Hilliard (seriile Penny Dreadful: City of Angels si The Haunting of Hill House) .

Traind printre demoni: E mana diavolului a fost produs de James Wan si Peter Safran, care au colaborat la toate filmele din universul Conjuring. Chaves a regizat filmul, bazat pe scenariul lui David Leslie Johnson-McGoldrick (Aquaman), pe o poveste scrisa de James Wan si David Leslie Johnson-McGoldrick, personajele fiind create de Chad Hayes si Carey W. Hayes. In calitate de producatori executivi au fost Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott si Michelle Morrissey.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It va avea premiera pe 4 iunie 2021.